Perutz FC

2019.03.30. 07:00

Szeretnék visszanyerni a szurkolók bizalmát

A közvetlen rivális Puskás Akadémia II. otthonában igyekszik visszanyerni a szurkolók bizalmát a Perutz FC.

Haraszti Gábor

A Perutz FC Pápa (sárgában) győzelemmel feledtetné a csalódást keltő, múlt heti játékot Fotó: Penovác Károly

Csalódást keltő játékkal rukkolt elő a sereghajtó Pénzügyőr ellen a pápai csapat, mely a 90 perc során egyetlen értékelhető megmozdulást sem tudott felmutatni az ellenfél kapuja előtt, így vereséggel felérő, gól nélküli döntetlent ért el, ami már a tizedik pontosztozkodása volt a szezonban.

– Egyszerűen nem tudom megmondani, miért játszottunk ennyire gyengén – emlékezett vissza Rozmán László. – Ajkán tíz emberrel kikaptunk 3-0-ra, de volt játékunk, tartásunk, ebből a Pénzügyőr ellen semmit sem láttam. Sajnos felállt védelem ellen továbbra sem tudjuk, mit kell játszani, hiába beszéljük meg és gyakoroljuk a hét folyamán. Jogos volt a nézők füttykoncertje a lefújás után, valószínűleg én is hasonlóan cselekedtem volna, ha a lelátón ülök. Meg kell tanulnunk nyerni, komolyan mondom vicc ez a 10 döntetlen.

A Perutz edzője elmondta, több mint egy órán keresztül elemezték a mérkőzés felvételét, próbálták felhívni a játékosok figyelmét a hibákra. – Úgy látom, mindenki érzi, hogy adós a szurkolók, a csapat és saját maga felé is, nagyon remélem, hogy legalább mentalitásban, játékminőségben felnövünk ahhoz a feladathoz, ami vár ránk hétvégén – tette hozzá a tréner.

A 21. fordulóban a közvetlen rivális Puskás Akadémia II-höz látogat a csapat, a meccset viszonylag szokatlan időpontban, 11 órai kezdéssel rendezik.

A Perutz FC Pápa (sárgában) győzelemmel feledtetné a csalódást keltő, múlt heti játékot Fotó: Penovác Károly

– A tél folyamán a hazai felkészülési meccseinket is délelőtt játszottuk, így ez nem okozhat problémát. Tudjuk, hogy a Puskás II. játszós csapat, az ilyen felfogású alakulatok ellen jobban szoktunk szerepelni, az biztos, hogy fegyelmezettebben, zártabban, kreatívabban kell játszanunk. Abban biztos vagyok, hogy még egyszer olyan rosszul nem fogunk futballozni, mint a Pénzügyőr ellen. Mostanra eljutottunk arra a szintre, amikor már semmilyen kifogást nem fogok elfogadni senki részéről, valamikor el kell kezdenünk nyerni már és kijavítani az elmúlt hetek gyenge teljesítményét – fogalmazott a Perutz szakvezetője.

A találkozót Nagy Tamás öt sárga lap miatt kihagyja, a mérkőzést a Pancho Arénában Móri Tamás vezeti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában