Sport

2016.12.19. 18:21

Telekom: Lezárják végre az évet

Veszprém - Egy hektikus, nehézkes és több nem várt fiaskót is hozó fél év után senki ne számítson könnyed és örömjátékot hozó mérkőzésre a 2016-os év utolsó ta-lálkozóján, amit kedden vív a Telekom Veszprém a PPD Zagreb ellen a SEHA-ligában

B. Virág Rita

A Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttese már most annyi meccset vívott, szám szerint negyvenet, mint más csapatok egész évben. Tudjuk, hogy túlterheltek, fáradtak a játékosok, hogy sokat kellett utazniuk, hogy rengeteg sérülés, betegség nehezítette a társaság dolgát, ám így is meglehetősen keserű száj-ízzel búcsúzunk az évtől.

Másra számított ugyanis mindenki. Nem a vereségek számával van baj, hanem a mikénttel. Hogy az évad elején beharangozott fiatalokból vajmi keveset láttunk, és Ja-vier Sabaté edző inkább ki-facsarta sztárjait, mintsem beáldozzon egy-két SEHA-meccset.

A 2016-os esztendő utolsó találkozóján a SEHA-ligában a PPD Zagreb lesz a mieink ellenfele. Az a csapat, amelyik nagy meglepetésre két hete simán legyőzte a bakonyiakat.

Nyilván hazai pályán elképzelhetetlen, hogy a Zágráb akár pontot szerezzen, ám szinte az is csoda lenne, ha könnyedén, nagy fölénnyel nyerne a Veszprém.

Jó lesz befejezni ezt az évet, és bizakodjunk, hogy 2017-ben elindul a Telekom Veszprém fölfelé, és visszakapjuk azt a sziporkázó csapatot, amelyet nem véletlenül soroltak az idény elején a Bajnokok Ligája legnagyobb favoritjai közé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!