Kézilabda

2017.09.08. 12:36

A Csurgóval kezd a Telekom Veszprém!

Első magyar bajnoki mérkőzését a Csurgói KK ellen vívja a címvédő Telekom Veszprém szombaton 16 órakor.

B. Virág Rita

Fotó: Pesthy Márton

- Az, hogy milyen végeredménnyel zárul ez a találkozó, az csakis a Veszprémtől függ - kezdte Sótonyi László, a Csurgói KK vezetőedzője. - A Telekom egy Final Four résztvevő csapat, más szinten, más célokért küzd, mint mi. A mi játékosainknak nagy dolog, hogy egy ilyen kiváló együttes ellen léphetnek pályára, igyekszünk a maximumot hozni, hogy ez mire lesz elég, azt majd meglátjuk - összegzett a tréner.

Sótonyi László kitért arra is, a nyáron két veszprémi nevelésű játékossal erősítettek.

- Tóth Attila és Szeitl Erik még a pályájuk elején járó, fiatal kézilabdások, akik nálunk meghatározó játékosokká nőhetik ki magukat. Nemcsak az NB I-ben, hanem a nemzetközi kupában is számítok rájuk és nagy öröm, hogy ilyen tehetséges, feltörekvő fiatalokkal dolgozhatok együtt - húzta alá a szakember.

Az nem is lehet kérdés, hogy a Telekom számára kötelező a győzelem. Arra viszont minden bakonyi drukker kíváncsi, milyen csapatot küld pályára a nyáron érkezett edző, Ljubomir Vranjes, aki korábban már többször elmondta, a fiataloknak, és az újonnan igazolt játékosoknak idő és sok-sok játékidő kell ahhoz, hogy fejlődjenek, beépüljenek az alapcsapatba.

A találkozót szombaton a tévé is közvetíti, a kezdés ideje: 16 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában