Sport

2010.09.20. 15:25

Több önbizalom - Látványos játék, gólok, éljenző drukkerek

Pápa - A Lombard Pápa NB I-es labdarúgócsapatának Kecskemét felett aratott sikere nemcsak pontokban mérhető, a játékosok önbizalmának is jót tett a gólzáporos találkozó.

Sikos Gábor

A szakadó eső ellenére nem volt borús a hangulat a Perutz stadionban szombat este. Nem csoda, hiszen a pápai alakulat remekül elszórakoztatta azt a mintegy ezerötszáz drukkert, aki dacolva az időjárás viszontagságaival, kilátogatott a Kecskemét elleni mérkőzésükre.

Ezúttal nemcsak szép, de eredményes futballal rukkoltak elő Bárányosék. A mérkőzés után Véber György dicsérte is játékosait, hiszen a 90., pardon, 104. perc során visszaköszöntek a hét közben gyakoroltak. A győzelem jókor jött, hiszen a Kaposvár és a Zalaegerszeg elleni vereség után,kellett az önbizalom a játékosoknak.

- Az a legfontosabb, hogy nyertünk, de annak is nagyon örülök, hogy sikerült betalálnom. Nem mostanában rúgtam gólt az NB I-ben. Ez jót tett az önbizalmamnak. Remélem, hogy folytatódik majd az, amit ma megkezdtünk, megkezdtem - nyilatkozott a Naplónak a kecskeméti együttes elleni mérkőzés után Heffler Norbert, aki egy szép egyéni megmozdulás után szerezte meg csapata negyedik találatát. 

Abwo sérülése azért belerondított valamelyest a pápai idillbe. A nigériai támadó hét közben szedett össze egy bordasérülést. A szereplést még tudta vállalni, ám egy ütközést követően nem tudta folytatni a játékot. Öröm az ürömben, hogy a helyére beállt Denis Rebryk is fantasztikusan futballozott szombaton. Mint elmondta, rá is fért már.

- A Gyuri szólt, hogy menjek melegíteni, mert David nem tudja végigjátszani az első félidőt. Hála istennek, sikerült jól beállni és egyből gólt szerezni. Ez nagy lökést adott, mert az utóbbi hetekben nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy elterveztem. Annak ellenére, hogy edzéseken az ember igyekszik, jól dolgozik, de néha nem jön össze semmi. Szerencsére ma jól játszott a csapat, végig mi irányítottunk, gólokat rúgtunk, és talán a közönséget is sikerült kicsit kiengesztelnünk. Örülök a győzelemnek, és úgy gondolom, ha megnyerjük az elmaradt mérkőzésünket, akkor jó irányba indultunk: fölfele - osztotta meg gondolatait Rebryk.

 
A fölényes győzelem után nincs sok ideje a Lombardnak, hiszen hét közben újabb feladat vár Véber György tanítványaira: a Magyar Kupa idei kiírásának harmadik fordulójában a Győri ETO II-höz látogatnak Bárányosék szerdán.

Az ETO park egyik edzőpályáján rendezendő mérkőzés szerdán, délután fél négykor kezdődik. Időközben az is eldőlt, hogy a honi pontvadászat hatodik fordulójában elhalasztott Paks elleni találkozót október kilencedikén, szombaton kora este 18 órakor pótolják a felek a paksi stadionban.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!