Sport

2009.10.12. 21:53

U20-as vb - Németh nem edzett, de játszhat az elődöntőben

Kairó, Budapest - Németh Krisztián ugyan kihagyta a magyar válogatott hétfő délutáni edzését, de kedden pályára léphet a 20 éven aluliak egyiptomi labdarúgó-világbajnokságának Ghána elleni elődöntőjén.

MTI

A magyar szövetség helyszíni beszámolója szerint a Liverpool által az AEK Athénnak kölcsönadott csatár gyomorbántalmai miatt Szilágyi György csapatorvos tanácsára nem gyakorolt társaival.
   
Némethen kívül nincs más sérült a keretben, így az eltiltott Koman Vladimir, Szekeres Adrián és Takács Péter is részt vett a tréningen.
   
Egervári Sándor szövetségi edző már az esetleges büntetőrúgásokra is gondol, ugyanis az egyórás foglalkozás a tizenegyesrúgások gyakorlásával végződött. A szakvezető kedden jelöli ki kezdőcsapatát a Kairóban 16 órakor kezdődő összecsapásra.

A magyarok várható kezdőcsapata az MTI szerint:

Gulácsi Péter - Szabó János, Debreceni András, Korcsmár Zsolt, Présinger Ádám - Gosztonyi András, Dudás Ádám, Kiss Máté, Simon Ádám - Simon András, Németh Krisztián

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!