Mindhárom osztályban

2019.04.30. 07:00

Ünnepi forduló következik a megyei focistáknál

Szinte a teljes megyei labdarúgómezőny pályára lép május elsején.

Horváth Gábor

A Csopak (zöldben) a Nemesvámos ellenfele lesz Fotó: Balogh Ákos/Napló

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Az MTD Hungária megye I és megye II mellett három megye III-as csoportban rendeznek fordulót holnap.

Az első osztályban az éllovas veszprémiek a Tapolcát fogadják, a második helyen álló Balatonfüredi FC délelőtt Balatonalmádiba látogat, a harmadik Úrkút SK a Várpalotai BSK-t látja vendégül. A listavezető abszolút esélyes, ahogyan a Füred és az Úrkút is a pontok várományosa, azonban utóbbi két mérkőzés nem ígérkezik annyira egyértelműnek. A Balatonalmádi kifejezetten jó formában van, a VBSK önbizalma pedig a Tihany elleni iksz után növekedhetett meg. A 25. forduló párosításai közül a Magyarpolány és a Devecser, valamint a Fűzfői AK és a Sümeg VSE találkozója számít háromesélyesnek.

A Csopak (zöldben) a Nemesvámos ellenfele lesz Fotó: Balogh Ákos/Napló

A megye II-ben tovább folytatódik a harc a bajnoki címért és a dobogós helyezésekért. Az éllovas Tomaj hazai környezetben játszik, a második Öskü és a harmadik Ugod derbit vív egymással.

A szerdai program, megye I, 10.00: Balatonalmádi SE–Balatonfüredi FC, 17.00: FC Zirc–Csetény, Magyarpolány SE–Devecser SE, Herend–Ajka Kristály, VLS Veszprém–Tapolca, Fűzfői AK–Sümeg VSE, Úrkút SK–Várpalotai BSK.

Megye II, 17.00: Nemesvámos–Csopak, Szentantalfa–Somló SC, Nemesszalók–Taliándörögd, Peremarton SC Berhida–Csabrendek, Badacsonytomaji SE Bonvino–Tótvázsony, Péti MTE–Ősi PSK, Öskü FC–Ugod SE.

Megye III, keleti csoport, 17.00: Márkó-Bakonybél, Alsóörs–Jásd-Csetény, Pécsely–Várpalota, Bakonynána–Balatonalmádi II, Hárskút–Tihany-B.-szőlős, Felsőörs–Balatonkenese, Olaszfalu–Eplény. Közép csoport, 14.00: Kolontár–Ajka Kristály II, Kislőd–Zalaerdőd, Szamaras–Apácatorna, Úrkút-Szentgál–Sümegprága, Nyírespuszta–Nyirád. Déli csoport, 10.00: Nemesvita–Balatonakali, 14.30: Zánka–Monostorapáti, 17.00: Nemesgulács-Kisapáti–B.-ederics, Dö-Me SE–Tapolca ÖFC, Lesenceistvánd-Uzsa–B.-szepezd, Káptalantóti–Révfülöp, 17.30: Zalahaláp–Diszel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában