Sport

2013.12.13. 11:00

Vácon fejezik be az évet

Veszprém - Az őszi szezon zárásaként Vácra utazik szombaton az MKB -MVM Veszprém KC a férfi kézilabda NB I-ben.

Németh András

Az e hétvégi fordulót követően jövő februárig szünetel a magyar bajnoki pontvadászat, legalábbis a veszprémiek csak február negyedikán lépnek pályára legközelebb a honi ligában.A címvédő harmadik mérkőzésére készül ezen a héten. Nagy Lászlóék hétfőn a Vácot fogadták, szerdán pedig a Magyar Kupában szerepeltek, az NB I/B-s Balmazújváros otthonában jutottak a sorozat legjobb nyolc együttese közé.



Alilovicék a szombat esti meccs után szabadságra mehetnek (Fotó: Penovác Károly)

A Veszprém hazai környezetben 34:17 arányban győzte le a váciakat, így a „visszavágón” sem kell túl nagy izgalmakra számítani. Érdekesség, hogy a találkozón ismét szembe kerül egymással az MKB-MVM csapatkapitánya, Nagy László és a Vác kapuját védő testvére, Levente.

A hazaiak a 10. helyen állnak a bajnokságban, a meccs 18 órakor kezdődik. Az összecsapás után a játékosok megkezdik szabadságukat, amely a magyar válogatott tagjainak már a két ünnep között véget is ér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!