Sport

2009.01.17. 03:29

Varga András még mindig verhetetlen - Fallabda

<strong>Veszprém</strong> - A megyei Prince fallabdakörverseny harmadik fordulójában a férfiaknál ismét <em>Varga András</em> nyert.

B. Virág Rita

Varga András egyelőre legyőzhetetlennek tűnik a megyei fallabdakörversenyen. 

A tavaly is veretlenül élen végző kiváló játékos ezúttal is nyert, s így az összetett rangsort is vezeti. A körverseny harmadik fordulójában két csoportban kezdték meg a küzdelmet a férfiak. 

A kvartettek első két helyezettje az elődöntőbe jutott: ott előbb Kurbucz Tamás 2:1-re legyőzte Tóth Balázst, majd Varga András ugyancsak 2:1-re nyert Horváth István ellen. 

A bronzmeccsből nagy csatában Tóth került ki győztesen. A fináléban pedig, ahogy eddig minden körben, újfent Varga diadalmaskodott. 

Az ötödik helyért Módra György Korcsog Andrást múlta felül, a hetedik helyet Auer Zsolt, a nyolcadikat Strenner Antal szerezte meg. Az összetettben Varga András 30 ponttal vezet, Kurbucz 24 egységet gyűjtött, míg Tóth 19 pontos. 

A nők körmérkőzést vívtak a helyezésekért. Kocsis Katalin volt a legjobb, miután Szabó Viktóriát 3:1-re, Kocsis Katalint pedig 3:0-ra verte meg. A hölgyeknél az összetettet Szabó vezeti 25 pont- tal, Takácsné Molnár Mariann (18) és Kocsis Katalin (17) előtt. A negyedik fordulót három hét múlva, február 8-án rendezik meg Pápán, a Várkert fürdő fallabdapályáin 9 órai kezdettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!