labdarúgó magyar kupa

2019.08.01. 20:10

Vasárnap kezdődnek a megyei selejtezők első mérkőzései

Hat mérkőzéssel kezdődik meg a labdarúgó Magyar Kupa Veszprém megyei selejtezője vasárnap. Az első körben öt megye I-es párharcot is láthatunk.

Horváth Gábor

A fehér mezes devecseriek az előző szezonban döntősök voltak egy másik sorozatban, a megyei kupában Fotó: Balogh Ákos/Napló

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Például összecsap egymással a Badacsonytomaj és a Devecser, a felek a tavalyi megyei kupa elődöntőjében igencsak pikáns derbit vívtak. Azon a mérkőzésen a devecseriek legyőzték (1-0) az akkor még megye II-es tomajiakat, a találkozó négy piros lapot hozott.

A fehér mezes devecseriek az előző szezonban döntősök voltak egy másik sorozatban, a megyei kupában Fotó: Balogh Ákos/Napló

Az előző szezon megye I-es élcsapatai közül a harmadik úrkútiak Szentantalfára (megye II) látogatnak, az ötödik Balatonalmádi SE a Csetény SE (megye I) vendége lesz.

A teljes program, vasárnap, 17.30: Szentantalfa–Úrkút SK, Sümeg VSE–Várpalotai Bányász SK, Ajka Kristály–Tapolcai IAC VSE, Badacsonytomaji SE-Bonvino–Devecser SE, Csetény SE–Balatonalmádi SE, Magyarpolány SE–Herend.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában