Sport

2013.10.20. 19:16

Végre megtört a jég: három pont otthon

Első hazai győzelmét szerezte meg a Balatonfüredi FC a labdarúgó NB III idei szezonjában.

Napló sport

BFC–Tököl 1:0 (1:0)

Balatonfüred, 150 néző. V.: Móri. Balatonfüredi FC: Filipánics – Krén, Bognár, Bieder, Tóth, Ács, Somogyi, Kocsis (Papp 82.), Babos, Nyári (Benedek 64.), Osváth. Edző: Pető Tamás. Tököl: Balázs – Váradi, Takács, Joszkin, Riedl (Radnics 73.), Guba, Máruska, Nagy, Draxler (Tóth 46.), Queson, Paluska (Dzsoni 64.). Edző: Futó Tamás.

Sérülések és eltiltások miatt kissé tartalékos BFC első hazai sikerére készült. Ennek tudatában már a mérkőzés első pillanatától kezdeményezett.A 21.percben a vendég 16-os előtti ügyes passzok után Kocsis 16 méterről lőtt a rövid alsó sarokba, 1:0.

 



A BFC (elöl Krén) győzött (Fotó: Zwicker Tamás)


A gól után tovább támadott a hazai csapat , de az eredmény nem változott.A szünet után teljesen leült a mérkőzés, a hazaiak biztonságra játszottak, a vendégekben nem volt erő a fordításra.Az utolsó percben majdnem egyenlített a tököli csapat, de szabadrúgásból „csak” a felső kapufát találták el.Végre megszerezte első hazai győzelmét a BFC.

Pető Tamás: – Mondtam, hogy nehéz lesz. A második félidőben önállósította magát csapatom, nem azt játszotta amit megbeszéltünk. Örülök a győzelemnek.Jók: Bieder, Tóth, Kocsis ill. Queson, Takács.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!