Sport

2017.05.19. 11:35

Verhető ellenfelekkel játszanak az élcsapatok

Három fordulóval az MTD Hungária megye II-es labdarúgó-bajnokság befejezése előtt az élcsapatok közül mindegyik verhető ellenfelek ellen lép pályára. Kíváncsian várjuk, hol borul majd a papírforma.

Bényi Kálmán

Peremarton SC Berhida (5.)-Egyetértés SE Nemes-szalók (14.): A Peremarton gyűjtötte a bajnokságban a második legtöbb pontot hazai pályán. Ez nem túl jó előjel az idegenben nem igazán vitézkedő szalókiak számára. Sima hazai győzelemre számítunk.

Tapolca (8.)-Sümeg VSE (3.): Igazi szomszédvári rangadó, ahol minden megtörténhet. Az ősszel a felek 1:1-es döntetlent játszottak egymással. Egy iksz most is benne lehet a mérkőzésben.

Szentantalfa NVSE (2.)- Vaszar SE (16.): A vendégek az utóbbi időben kezdenek magukra találni. A bajnoki címért harcban álló antalfaiak ellen azonban nem sok babér fog nekik teremni. Az ilyen mérkőzésre mondják, hogy országos egyes.

A labdarúgó megyei II. osztályban kíváncsian várjuk, vajon borul-e a papírforma a hétvégén

Tótvázsony SE (4.)-Badacsonytomaji SE-Bonvino (7.): A tét a hazaiak számára nagyobb. Egy vereség esetén ugyanis végleg lemondhatnának a dobogós álmaikról. A tomajiak az utóbbi két fordulóban javuló formát mutatnak. Egy gólgazdag mérkőzésre van kilátás, ahol bármi megtörténhet.

Taliándörögd SE (10.)-Ősi PSK (1.): A dörögdiek az esélytelenek nyugalmával várhatják a találkozót, és ez akár még veszélyes is lehet a listavezetőre nézve. Az Ősi játékosai számára egyre nagyobb a tét, de eddig rend-kívül magabiztosan vették az akadályokat. Egy hazai pontszerzés hatalmas bravúr lenne.

Pápateszéri SE (11.)-Csopak SC (6.): Két formán kívüli alakulat fog egymással megküzdeni a zöld gyepen. A Teszér mellett a hazai pálya előnye, míg a Balaton-partiak mellett a tabellán elfoglalt helyezés szól. Nagy küzdelemre van kilátás, ahol még a pontosztozkodást sem zárnánk ki.

Balatonkenese SC (12.)- Nemesvámosi LSE (15.): A Kenese már kezdi elengedni ezt a bajnokságot, olyannyira, hogy a múlt héten már el sem utaztak Sümegre. A Nemesvámos viszont még egy hatalmas hajrával odaérhet a 14. helyre. Ezek a fontos információk mindenképpen a vendégek diadalát vetítik előre.

Csabrendek FC (13.)-Herendi Porcelán SK (9.): A hazaiakból kiindulva garantálni lehet, hogy sok találat fog esni. A csabrendeki focistákra ugyanis az utóbbi időben az a jellemző, hogy ha kikapnak, akkor azt rendesen teszik (például: Tomaj ellen 8:2, Ősi ellen 8:2), de ha a győzelemről van szó, képesek ők is rendesen megterhelni az ellenfelek hálóját (például: Vámos ellen 6:2, Vaszar ellen 5:3). Mindent egybevetve a vendégek számítanak a találkozó esélyeseinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!