Sport

2016.04.12. 15:10

Veszprém megyei éremeső a Mátrában

Megyeik körkép - Április elején újabb országos rangsoroló versenyen vettek részt megyénk tájfutói.

Ódor Norbert

A salgótarjáni Tóstrand környezetében, valamint Mátraszelén igazi tájfutócsemegének tartott terepen rendezték meg a Nógrád Nagydíjat, ahol szinte minden felszíni képződmény előfordul, amivel egy tájfutó csak találkozhat az országhatárokon belül. Ráadásul többségükben olyan új helyeken futhattak a résztvevők, amelyekről korábban még nem készült tájfutó-térkép.

A közép- és normál távú egyéni verseny mellett sor került egy éjszakai, egy mikrosprint és egy éjszakai mikrosprint versenyre is. Megyénk sportolói tizenhat egyéni éremmel és egy csapatbronzéremmel zárták a háromnapos erőpróbát.

Németh Zsoltné három versenyszámban is dobogóra állhatott
Fotó: Máthé István

Eredmények, M10D: 3. Bálint Gergő (VHS). M12C: 1. Bálint Ádám (VHS). M14B: 3. Bálint Benedek (VHS). M35: 2. Vajda Balázs (THT). M35Br: 2. Bálint Bence (VHS). M45Br: 3. Péntek Gábor (BSC). M80: 2. Kangasmaki Heikki (BSC).

W12C: 1. Lantai Lili (VHS). W20A: Péntek Gréti (BSC). W21C: 3. Péntek Gáborné (BSC). W35Br: 3. Palumbi Edit (VHS). W45:1. Németh Zsoltné (VHS). W50: 3. Böröczkyné Makai Anna (VHS).

Éjszakai eredmények: M21: 3. Vajda Balázs (THT). W45: 1. Németh Zsoltné (VHS). Open: 1. Bálint Benedek. A 3x3-as váltó eredményei, N21 kategória: 3. Veszprémi Honvéd Sportegyesület (Németh Zsoltné, Lantai Lili és Lantai Anna Boróka).

 

Címkék#tájfutás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!