Sport

2014.01.08. 12:30

Veszprémi floorballosok: két siker született

Veszprém - A veszprémi floorballosok U-11-es és U-16-os csapata is pályára lépett a legutóbbi játéknapon, a mérleg két győzelem és egy vereség.

Horváth Gábor

Az unihoki U-11-es pontvadászat fordulójában a veszprémi Lizards FT egy–egy győzelmet és vereséget könyvelhetett el. A fiatalok 10:3 arányban kaptak ki az SZPK csapatától, majd 9:5-re verték a Vajda együttesét. A harmadik mérkőzésen: SZPK–Vajda 14:1.

A bakonyiak pontszerzői: Tóth Péter (2+3), Tótik Loretta, Trombitás Balázs (9+0), Hajas Emma (1+1), Tóth Máté, Lenner Benedek, Horváth Gergő, Tóth Bálint, Maier Péter.

A veszprémi fiatalok remekül helytálltak a játéknapon. Fotó: Lizards FT

Az U-16-os korosztályban a Veszprém a Konizsi Origó alakulata ellen lépett pályára. A Lizards FT három találattal nyitott a budapesti vetélytárs ellen. A jó hazai teljesítmény tovább folytatódott, az első harmad 5:1-es eredménnyel végződött. A második játékrészben feljöttek a vendégek, akik a Lizards visszafogottabb teljesítményének, és Balázs kétperces kiállításának köszönhetően 8:5-re zárkóztak. Az utolsó harmadban aztán ismét helyreállt a rend, a bakonyiak 3:2-re hozták a játékrészt és magabiztos, 11:7-es sikert arattak. A Lizards eredményesen játszott, azonban ennél a teljesítménynél sokkal több kell egy komoly ellenféllel szemben.

Pontszerzők: Hajas Nándor (3+3), Kasza Balázs (2+1), Horváth László (2+0), Balogh Roland (1+0), Réti Anna (0+1), Tóth Imre, Kiss Máté (1+0), Praznovszky Pál (1+0), Balázs Levente (1+2+2 perc), Kovács Áron, Tótik Simon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!