Sport

2016.02.07. 10:15

Vírus söpört végig az ajkai csapaton

Ajka - Egy makacs vírus miatt csak fiatalokkal tudta lejátszani második edzőmérkőzését a Bükön készülő FC Ajka.

B. Virág Rita

Haladás-FC Ajka 2:2 (1:1)
Bük. V.: Gaál. Haladás: Király (Rózsa 46.) - Angyal (Schimmer 46.), Jagodics M., Jánvári, Bosnak, S. Wil, Nagy P., Németh (Meggyes 46.), Ugrai, Willis (Popin 46.), Halmosi (Gaál 46.). Edző: Mészöly Géza. FC Ajka: Gőcze – Kovács (Hajba 20.), Pákai, Jagodics B., Pál, Horváth, Petneházi, Melczer (Szöllősi 70.), Stieber, Kollega (Major 65.). Edző: Székely Tibor.
G.: Willis 10., Ugrai 90., ill. Kollega 44., 58.

Az FC Ajka, ellentétben a legutóbbi egymás elleni mérkőzéssel, végig egyenrangú ellenfele volt a Haladásnak. A szombathelyi vezetést követően Kollega két góljával sikerült is fordítani, az NB I-esek csak az utolsó pillanatban tudtak egyenlíteni.

Székely Tibor: - Nagyon örülök, hogy ismét sikerült játszani a Haladással, és felmérhettük, hol állunk a csapatépítésben. Szeretnék sok sikert kívánni a Szombathelynek.

FC Ajka-Sárvár 0:2 (0:2)
Bük. V.: Tuczai. FC Ajka: Szabó – Kungl, Németh, Gunther, Král, Szöllősi, Lattenstein, Nemes, Sóron, Major, Sowunmi. Edző: Székely Tibor.

Sérülések és egy vírus miatt csak Ajkáról behívott fiatalokkal tudta lejátszani második tesztmérkőzését a Bükön edzőtáborozó FC Ajka.

G.: Subicz 17. perc (11-esből), Tóth 27.

Az első félidőben a rutin döntött a Sárvár javára, a szünet után viszont az ajkai fiatalok levetkőzték megilletődöttségüket és ebben a játékrészben már előttünk is adódtak lehetőségek.Székely Tibor: - Szeretném megköszönni az utánpótláskorú játékosainknak, hogy vállalták a mérkőzést, így nem kellett lemondani egyik összecsapásunkat sem.

Legközelebb szerdán 16 órakor fogadja az FC Ajka a VLS Veszprém csapatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!