Sport

2017.04.08. 17:25

Zalaegerszegen kapott ki a VLS Veszprém

Veszprém – Vereségbe szaladt bele a VLS Veszprém a foci NB III-ban szombaton. Pedig a bakonyiak vezettek, de jött egy piros lap.

Horváth Gábor

Andráshida-VLS 2:1 (0:0)

Zalaegerszeg. V.: Derdák. Andráshida: Horváth M. – Horváth T., Tóth (Takács, 90.), Simonfalvi, Horváth D. (Szabó, 71.), Szegleti, Bíró, Balla, Marsai, Varga (Fülöp, 79.), Vittman. Edző: Dobos Sándor. VLS Veszprém: Hársfalvi – Krebsz, Felber, Dobsa, Gunther – Bene, Kocsis, Gulyás, Kókány – Bognár, Molnár (Szabó L., 67.). Edző: Orbán Tamás.

G.: Tóth (66.), Bíró (73.), ill. Bognár (59.).

Kiállítva: Kocsis, a 65. percben.

A veszprémiek várták jobb formában az összecsapást, Orbán Tamás remek tavaszt futó alakulata három veretlen meccs (két siker, egy döntetlen) után állt, míg az Andráshida sorozatban három vereséget szenvedett.

A kékmezes Veszprém ezúttal alulmaradt Fotó: Balogh Ákos

Ennek megfelelően a házigazda óvatosan kezdett, és a vendégek sem voltak túl dominánsak. Csak csordogált a mérkőzés, a kapuk nem forogtak veszélyben. Eseménytelenül, igazi játék nélkül telt el az első félidő.

A másodikban viszont már bőven akadtak történések. Először is Bognár Bence bemutatta, hogy továbbra is ő az egyik legjobb formában lévő veszprémi futballista, az előző két körben duplázó középpályás az 59. percben megszerezte a vezetést a VLS-nek, 0:1.

Ezzel a találattal nyeregben érezhette magát a bakonyi együttes, azonban Kocsist a 65. percben második sárga lappal leküldte a pályáról a bíró. A hazaiak pedig azonnal büntettek.

A 66. percben Tóth egyenlített (1:1), majd hét perccel később Bíró is bevette Hársfalvi kapuját, 2:1.

A Veszprém már nem tudott újítani, így pont nélkül maradt.

Orbán Tamás: - A kiállítás megpecsételte a sorsunkat. A játékvezető belenyúlt a meccsbe, ami ikszes volt, egyik csapat sem érdemelt győzelmet. Sajnáljuk a vereséget, megpróbáljuk másutt kijavítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!