Sport

2010.06.08. 11:22

Yobo: "Nem Messire koncentrálunk"

Richards Bay - Nem csupán a tavaly a világ legjobbjának választott Lionel Messiből, hanem az egész argentin labdarúgó-válogatottból igyekszik jól felkészülni a nigériai csapat.

MTI

"Nem Messire koncentrálunk, az argentin válogatott egészében jó - jelentette ki kedden a támadó Yakubu Aiyegbeni. - Messi is csak egy a játékosok közül. Jó futballista, ezért tiszteljük, de reméljük, ő is tisztel bennünket."

A védő Joseph Yobo, Yakubu csapattársa az Evertonban, úgy véli, hogy az észak-koreaiak felett vasárnap aratott 3-1-es győzelem önbizalommal tölti el őket a világbajnokság közeledtével.

"Morálisan sokat jelent számunkra ez a siker. Szükségünk volt egy ilyen mérkőzésre az argentinok elleni összecsapás előtt. Az, hogy három gólt szereztünk, bátorítóan hat" - mondta.

A nigériaiak vasárnap játszanak az argentinokkal, majd a görögök és a dél-koreaiak következnek számukra a dél-afrikai torna csoportszakaszában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!