Sportvilág

2011.05.17. 17:48

Testépítők kiállítása - Egy helyen a világ erőemberei

Veszprém, Essen - Hagyomány, hogy a németországi Essenben minden esztendőben megrendezik a világ legnagyobb fitnesz- és testépítő-világkiállítását.

Novothny Ottó

A rendezvényen a földkerekség összes táplálékkiegészítőket gyártó cége megjelenik, és természetesen magával viszi legnevesebb fogyasztóit is. Így aztán Essenben ilyenkor találkozik a világ krémje, testépítők, erőemberek. A szervezők pedig ügyelnek arra, hogy a látogatókat az árukon kívül az ahhoz kapcsolódó versenyek is szórakoztassák.

Ennek megfelelően a hatalmas csarnokban egész nap pezseg az élet, programok, műsorok követik egymást szinte soha véget nem érő sorban.
Az azonban újdonság volt az eseményen, hogy először rendeztek női fitneszvetélkedőt, ahová természetesen meghívták a veszprémi Gróf Brigittát is. Ez persze nem véletlen, hiszen a sportos hölgy a legeredményesebb művelője ennek a sportágnak, négy világszövetségnél is világbajnoki címvédő.

 


 
Összesen nyolcszor állhatott fel a vébédobogó legtetejére, illetve emellett két Világkupát is megnyert már, napjainkban ebben a sportágban verhetetlennek számít.
Nos, ezúttal sem borult a papírforma, Gróf Brigitta az alapfordulatokat és fitneszgyakorlatokat tartalmazó versenyprogram végén valamennyi riválisát könnyedén utasította maga mögé, kiérdemelve az aranyérmet.
Mint Hajdú Sándor, a fitneszhölgy menedzsere elmondta,  idén további komoly erőpróbák várnak még a világverő sportolóra.


Gróf Brigittáról készült korábbi cikkünkért klikk ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!