Sportvilág

2016.03.01. 16:04

Kaufmann remekel

Zirc - Már az ötödik fordulót is lebonyolították az Észak-Dunántúli Magyar Darts Liga 2016-os versenysorozatán.

Napló-információ

A 29 versenyből álló sorozatot a Győri DC, a veszprémi Centrum SE, valamint a zirci Wings Dart Club rendezi.

Kaufmann Krisztián (128 pont), a Wings Dart Club versenyzője négy győzelemmel - egy fordulón más versenyen való részvétele miatt nem indult - máris jelentős, harminchat pontos előnnyel vezeti a tabellát a második helyezett győri Raszler József előtt. A harmadik helyen a veszprémi Virág Gábor (72 pont) áll, őt a két 56 pontos Tax Tibor (Centrum SE) és Bagi János (Balatonfüredi DC) követi. Hatodik a 48 pontos Polgár Gergely (Sport DC).

Kaufmann Krisztián kiváló formában van az idei évben
Fotó: Wings DC

Megrendezték a Veszprém Megyei Darts Szövetség steel bajnokságainak első fordulóját is. A nyolcfős I. osztályban Kaufmann Krisztián nyerte az elő megmérettetést. A második helyen Bagi János, míg a harmadikon Lukács Tamás (Centrum SE) végzett. A II. osztály első versenyét a veszprémi Tar Csaba (Centrum SE) nyerte klubtársa, Ujváry Balázs előtt, míg a két harmadik helyen Jáhni Péter (Centrum SE) és Szakács Péter (Sport DC) zárt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!