Sportvilág

2015.02.06. 13:15

Scherzinger megviselt, Hamilton szótlan

Hamilton Jerezből egyenesen Londonba repült, hogy rendezzék viszonyukat.

Tajthi Andrea

Fotó: Mercedes AMG Petronas

Sokadik fejezete íródik már Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger kapcsolatának szappanoperájában. Követni is nehéz, hányszor szakítottak már, majd jöttek össze újra. A szakítás oka azonban mindig ugyanaz: Nicole megállapodna, megházasodna, Lewis azonban még nem. Így történt legutóbb is.

"Le vagyok sújtva, hogy nem működött." - idézte Nicole-t a The Sun. "Ez volt a legnehezebb döntés, amit valaha meghoztunk, de együtt döntöttünk."

Azt állítják, most aztán tényleg és végleg szakítottak, bár Nicole hozzátette: "Szeretem Lewist és tudom, hogy ő is szeret engem. Csak boldogságot és a legjobbat kívánjuk egymásnak. Próbálok erős maradni. Áldozatokat hoztam. Ott hagytam Los Angelest, minden barátomat és a családomat."

Arra a kérdésre, hogy az elkövetkezendő évtizedben férjhez menne-e és gyereket vállalna-e, Nicole így felelt: "Ó igen, addigra mindenképp. Határozottan jó lenne..."

"Hát éve, hogy együtt vannak, és mindig ugyanaz a szakításuk oka." - mondta egy ismerősük. "Aztán a szerelem mindig újra összehozza őket."

A jerezi tesztek során Lewis igyekezett kerülni a párkapcsolatára vonatkozó kérdéseket, de láthatóan nem volt jó kedvű, annak ellenére, hogy a Merecdes igen jól muzsikált.
A teszt után a világbajnok bérelt magángéppel utazott vissza Spanyolországból Londonba, állítólag azért, hogy megpróbálja megmenteni kapcsolatát Nicole-lal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!