Sümeg

2009.06.25. 02:28

Derűs program, borús időjárás

Vilonya - Az idei Séd Party a korábbiakhoz hasonlóan ezúttal is másfél napig kínált változatos programokat a korábban még falunap néven futó rendezvényen.

nincs nev

A pénteki megnyitón Kovács János polgármester és Pál Béla országgyűlési képviselő köszöntötte a közönséget. Ezt követően léptek színpadra a helyi kulturális csoportok, az óvodások, iskolások, valamint a népdalkör és a nyugdíjasklub tagjai; a napot az Asher Oszkár Színház előadása zárta. Másnap a sportparkban pörköltfőző versenyt rendeztek, amit zsűri döntése alapján Bakonyiné Maradics Ilona nyert meg. 

Különdíjat kapott a nyitracsehi Varga Iván. A kispályás labdarúgó- tornát a Színes Festékház csapata, a fekvenyomó versenyt ifj. Takács János nyerte. A kultúrházban először a felvidéki zoboraljai hagyományőrző csoportok léptek fel, majd mazsorettek következtek. 

A Kid rock and roll táncosai, valamint a peremartoni Molen-Rúzs is fellépett, a helyi Vadmacskák előadásában pedig egy igazi cowboytánc is színpadra került. A nagyterem akkor vált igazán szűkössé, amikor megérkezett Bödőcs Tibor és Szűcs Judith. Prescsák Zita műsora után tűzijáték zárta a Séd Partyt.

Címkék#Vilonya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!