Sümeg

2014.06.20. 20:05

Molnár Zoltán az év iskolarendőre

Káptalanfa - Molnár Zoltán a sümegi rendőrőrs rendőr főtörzszászlósa, káptalanfai körzeti megbízott kapta a 2013-2014-es tanévben a Pusztai Ferenc általános iskolában végzett tevékenységéért az Év iskolarendőre címet a tanévzáró ünnepségen.

Tisler Anna

Az elismerést Veszprém megyében minden évben egy iskolarendőr veheti át. Molnár Zoltán két évvel ezelőtt szintén megkapta a kitüntetést. Az elismert rendőrtől  megtudtuk, hogy a káptalanfai iskola diákjainak előadásokat tart a gyalogos és kerékpáros közlekedés szabályairól, a téli és nyári balesetveszélyekről, részt vesz az intézmény rendezvényein, felhívja a diákok figyelmét a rájuk leselkedő veszélyekre. Előadásait vetítéssel, feladatlapokkal, kifestőkkel teszi színesebbé.

Makkos Róbert adta át Molnár Zoltánnak az Év iskolarendőre kitüntetést, mögöttük Csordás Anna Tünde iskolaigazgató

 

Kerékpáros ügyességi versenyeket szervez. Az iskolarendőr legfontosabb feladata, hogy figyeljen a gyerekekre, kerüljön velük személyes kapcsolatba, így a diákok bármilyen, a közbiztonsággal, közlekedéssel kapcsolatos kérdésükkel, észrevételükkel bátran forduljanak hozzá. Az átadáson Makkos Róbert rendőr alezredes őrparancsnok kiemelte a rendőrség és az iskola együttműködésének a fontosságát. Köszönetet mondott az iskola igazgatónőjének Csordás Anna Tündének és az igazgatóhelyettesnek, Jáger Viviennek az együttműködésért.  Az iskola csaknem 150 diákja nagy tapssal köszönte meg az iskolarendőr egészéves munkáját.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!