Sümeg

2015.10.26. 15:29

A sümegi járás négy települése kapott falubuszt

Nemeshany – A sümegi járás négy települése kapott falubuszt, amelyeket Fenyvesi Zoltán, a Veszprém megyei közgyűlés alelnöke adott át október 26-án.

Penk Tímea

Káptalanfa, Bodorfa, Gyepükaján és Nemeshany települések lakóinak az életminősége javul a falugondnoki gépjárművekkel. Az ünnepélyes átadáson Kiss Attila, Nemeshany polgármestere köszöntötte a települések képviselőit és polgármestereit.

Kiss Attila polgármester köszöntötte a környező települések képviselőit

– A vidékfejlesztési programban elnyert buszokat főleg a falugondnoki feladatok ellátásra, illetve a házi segítségnyújtásra használjuk – mondta Kiss Attila. Fenyvesi Zoltán szerint a járművekkel tovább javul a négy település lakóinak életminősége.

Négy falubuszt adott át a megyei közgyűlés elnöke

– Az itt élők már várták a fejlesztéseket, hiszen a négy busz mind az idősek, mind a fiatalok életét jobbá teszi – fogalmazott a közgyűlés alelnöke. Hozzátette, hogy folytatódnak a hasonló programok, továbbra is lesz lehetőség a vidéki élet fejlődését szolgáló eszközök beszerzésére.

Csodás Gáspár, Káptalanfa polgármestere és Fenyvesi Zoltán, a megyei közgyűlés alelnöke vágta át a szalagot

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!