Sümeg

2016.04.04. 13:12

Megkezdődtek a Kisfaludy-napi programok

Sümeg - Koszorúzással, irodalmi műsorral és matematikaversennyel kezdődött a Kisfaludy gimnázium hagyományos tavaszi, egyhetes programsorozata, a Kisfaludy-napok.

Tisler Anna

Hétfőn a szervező 10. C osztály tagjai, Antal Dóra és Pleiveisz Petra irodalmi műsor keretében ismertette Kisfaludy munkásságát. A műsort Kovács Attiláné, az iskola könyvtárosa állította össze. Az osztály tanulója, Márkus Evelin ismertette a hét programjait. A diákokat Szalai Edit igazgatóhelyettes köszöntötte. Hétfőn matematika-, kedden történelemverseny várja az érdeklődőket, szerdán és csütörtökön sportprogramok lesznek. A szervező osztály mozimaratonnal is készült.

Antal Dóra, Pleiveisz Petra és Márkus Evelin a megnyitón (Fotó: Tisler Anna)

Péntek reggel nyolc órakor a Kisfaludy téren az ünnepi megemlékezést követően megkoszorúzzák a Kisfaludy-szobrot. Jelmezben végigvonulnak a Kossuth utcán, majd kilenc órától játékos vetélkedőket tartanak, este eredményhirdetés, tombolasorsolás és bál zárja a hetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!