Sümeg

2011.06.16. 07:37

Megmozgattak mindenkit

Úrkút - Remekül sikerült a Mozdulj Úrkút! elnevezésű sportesemény, amely kicsiket és nagyokat egyaránt alaposan megmozgatott.

Horváth Gábor

Csaknem másfélezren regisztráltak a bakonyi kistelepülés sportos, egészséges életmódot népszerűsítő rendezvényére, amely az Úrkút SK szervezése mellett a helyi önkormányzat, iskola és óvoda, valamint az ajkai Molnár Gábor speciális intézmény segítségével jöhetett létre. A programsorozat - amelynek az úrkúti sportpálya és a mellette felállított színpad volt a központja - reggel közös futással kezdődött, majd aerobikkal és mountain-bike bemutatóval folytatódott. Ezek mellett a füves játéktéren rendeztek U-9-es korosztályos, valamint öregfiúk labdarúgó-tornát, női futballmérkőzést, szerveztek túrát, a sportcsarnok pedig kézilabda-viadalnak adott otthont. Az iskolában és az óvodában ügyességi versenyt és bemutatókat tartottak, később véradásra is lehetett jelentkezni. A sport mellett az eseményen a szórakozás is előtérbe került: a színpadon látványos és érdekes műsorszámokat láthatott a nagyérdemű, amely zenés-táncos mulatsággal zárta a napot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!