pályázati támogatással

2017.12.17. 13:06

Megújult a családsegítő központ Sümegen

Húszmilliós pályázati támogatással készült el a Család és Gyermekjóléti Központ épületének felújítása.

Tóth B. Zsuzsa

Végh László a megújult épület avatásán Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A város sikeres pályázatainak sorában ez volt a legkisebb, de nagyon fontos a beruházás célja miatt is – mondta köszöntő beszédében Végh László polgármester.

- Mint karácsonyi ajándékot adhatjuk át a megújult központot. Büszkék lehetünk rá, hogy mennyi sikeres pályázat segíti a város fejődését. Ügyeltünk rá, hogy a sümegiek javát szolgálják a pályázatok, de a realitás talaján maradjunk a tervezést illetően – mondta a polgármester. Kiemelte Viola Norbert, a helyi Közszolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója, továbbá Kovács László alpolgármester, valamint Fenyvesi Zoltán, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke támogatását.

Végh László a megújult épület avatásán Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A Család- és Gyermekjóléti Központ felújított épületének ünnepélyes átadásán Nagy József főesperes kanonok áldotta meg az épületet és Bebesi Józsefné, a Ramassetter Általános Iskola igazgatója Oláh Gábor: Dolgozatjavítás című versét olvasta fel.

Az Árpád utcai, egykori óvoda, bölcsőde épülete új nyílászárókat kapott, elkészült a szigetelése, akadálymentesítése, külső vakolása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!