Sümeg

2017.07.23. 15:45

A helyi civil fórum újraéledése a cél

A Civilek az Emlékházban programsorozat keretében több alkalommal szerveztek a Kisfaludy Emlékházban találkozót hogy újra éledjen a Sümegi Civil Fórum.

Tóth B. Zsuzsa

A cél, hogy megismerjék egymás tevékenységét, kezdjenek el együtt gondolkozni és dolgozni, népszerűsítsék a civil szervezeteket. Az idei első fórumon a Térségi Vállalkozók Egyesülete vállalta a házigazda szerepet. Kovács László az egyesület elnöke és Fülöp Ferenc mutatta be a megjelenteknek az egyesületi tevékenységet.

A sümegi Hétvezér tér
Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Mint elhangzott, minden rendezvény kapcsolódott családi programokhoz, jótékonysági célokhoz. Együttműködésük eredményeként megújult a Hét vezér tere, elindult a Ramassetter ház felújítása, megszületett a Zsófia bál és az Adventi forgatag ötlete. Egy Leader pályázati támogatással a tagok arculatfejlesztés keretében kiadványokat kaptak és létrehoztak egy közös honlapot. A Települési Arculati Kézikönyv és Településkép Rendelet végrehajtásával kapcsolatban Papp Zoltán Tamás, főépítész tartott előadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!