Szentantalfa

2015.05.22. 16:51

Újra borünnep pünkösdkor

Szentantalfa – Nyitott pincékkel és kulturális programokkal is várják a Nivegy-völgyi borászok a vendégeket a pünkösdi hosszú hétvégén.

Marton Attila

A rendezvény pénteki nyitónapján filmvetítést tartottak, valamint nyílt nappal várta az érdeklődőket a Dobosi Pincészet. Szombaton a Szent Antal pince lesz a központi helyszín, ahol borfelismerő versenyt rendeznek, valamint kulturális programok is várják az érdeklődőket: színpadra lép Bihari Gellért humorista, koncertet ad a Random Acoustic és Sebestyén Ivett énekes, valamint jazzbalett-táncosok produkciójának is tapsolhat a közönség. A borairól és festői szépségéről híres medencében vasárnap és hétfőn nyitott pincék csábítják a borkedvelőket, akik bortaxival utazhatnak pincétől pincéig. A gyerekeket kézműves foglalkozások és légvár is várja.

A nyolcadszor megrendezett Pünkösdi Borünnepet a Zánka-Nivegy-völgyi Borút Egyesület és a szentantalfai önkormányzat szervezi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!