A szerkesztő ajánlja

2014.01.19. 16:37

Jegyzet - Egyszerűen leírtak

Az utóbbi években a különböző közvélemény-kutató- és kereskedelmi cégek rendre büntetlenül zaklatnak a vonalas telefonomon keresztül, a hívásnak legtöbbször valamilyen üzleti ajánlat a vége.

G. Takács Mária

Ezért ha ismeretlen telefonszám jelenik meg a kijelzőn, hagyom, hadd csörögjön. Azonban ezúttal a szellemi alkotómunkából csak félig ocsúdva, óvatlanul felvettem a kagylót. Kellemes férfihang köszöntött udvariasan, majd gyorsan rátért a lényegre. Miszerint közvélemény-kutatásának célja az újságolvasói szokásaimmal kapcsolatos. Persze a téma felkeltette az érdeklődésemet, készségesen tudattam a kérdezővel, hogy milyen újságokat, folyóiratokat olvasok és fizetek elő, melyek a kedvenc témáim, kíváncsian várva, vajon mire megy ki a játék? Érzésem szerint a vége felé járhattunk a kérdéskörnek, amikor mellékesen közbevetve megtudakolta az udvarias hang az életkoromat. A választ követően pedig közölte, hogy őszintén sajnálja, tekintsem tárgytalannak a megkeresést, ugyanis a korosztályom már nem tartozik az érdeklődési körükbe – és villámgyorsan letette a kagylót. Néhány másodpercig megdöbbenve merengtem az abszurd helyzeten – miszerint mint újságolvasót egyszerűen leírtak! Remélem, mint újságírót még jó ideig nem

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!