A szerkesztő ajánlja

2014.06.16. 12:44

A mesterszám napja

Röhögve olvasom a rám vonatkozó napi horoszkópokat az újságokban.

Kellei György

Az egyikben ma menstruációs görcseim lesznek, a másikban konfliktusba keveredek a főnökömmel, a harmadikban nagy összeget veszítek szerencsejátékon. Persze nincs főnököm, pénzemből sem futja hazardírozásra, és csupán a kóbor szelek okozhatnak diszkomfort érzést. Ezek az ökörségek remek rajtkőnek bizonyultak a TV2-n az Astro-Világhoz. Szőke, hosszú hajú, ruhájából csaknem kibuggyanó keblű amazon a műsorvezető. Angéla átokszakértő vagy harminc éve. Ahhoz nem elég közeli a kép, hogy megállapítsam a korát. De nincs kizárva, hogy már az oviban kezdte a tapasztalatszerzést. Az Úr 2014. esztendejében június 11-ét írunk.

Ez a mesterszám napja! Nagyon izgi, de az összefüggést nem értem. Mellékes is. Angéla azért van itt, közli velünk vagy ötvenszer, hogy a ránk szórt átkoktól megszabadítson, beláthatatlan következményeiktől megóvjon bennünket, mármint a betelefonáló hiszékeny, rászedhető nőket. Mert csupa hölgy rebegi el bánatát, egy 83 éves is jelentkezik feloldozásra.

Angéla egy asztalnál ül, amelyet félig eltakar a feliratozás. Itt veti a kártyalapokat, amelyek a mesterszám napján (ezzel nem lehet játszani!) mindent megmondanak. A képernyő alsó sarkában felvonulnak a segítőtársak képei. Itt van például a kártyajós, a médium, a sorselemző, az energiaküldő, az álomfejtő, a lélekmentor és Boszi Kati, a tisztánlátó. Angéla löki a sódert, miközben eltávolítja a negatív dolgokat, vagyis azokat, amelyek a pénz, a munka, a szerencse, az egészség megrontására irányulnak.

Az érdekeltek nem helyeselnek és nem tiltakoznak, így nem tudjuk, hogy Angéla rátapintott-e a lényegre vagy melléfogott. Helyette zúdulnak ránk a hókuszpókuszok, az égbekiáltó blődségek. Másnap a két évszázados generációs átkok kerülnek porondra. S hét nap múlva, olvasom, beindul majd a pénzáramlás. Feléjük vagy felénk? Ha én lennék az egyik kiválasztott, az ellen nem tiltakoznék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!