Rázva, nem keverve

2018.05.25. 10:48

A 25. Bond-filmtől elállhat a lélegzetünk

A jubileumi 007-es mozit most már biztosan a bevált szupersztár és egy Oscar-díjas rendező készíti.

A Trainspotting és a Gettómilliomos rendezője, Danny Boyle és a világhírű titkosügynököt eddig négyszer megformáló Daniel Craig megerősítették, hogy az ő közreműködésükkel készül a következő James Bond-film, mely a 25. lesz a sorban. A brit rendező 007-es mozijához a Trainspotting forgatókönyvírója, John Hodge írja az eredeti szkriptet.

Az Independent hírül adta azt is, hogy a Universal Pictures nyerte el a jogokat a Bond-film nemzetközi terjesztéséhez és forgalmazásához

A forgatási munkálatok ez év decemberében kezdődnek, a filmet az Egyesült Királyságban 2019. októberében, az USA-ban pedig az év novemberében mutatják majd be.

Boyle és az immár ötödik alkalommal Bond szerepébe bújó Craig 2012-ben a londoni olimpiára készült rövidfilmen dolgozott együtt. A nyitóünnepség mini James Bond-epizódjában Craig ejtőernyős ugrást hajtott végre.

A színész tavaly augusztusban erősítette meg, hogy visszatér a 007-es szerepében. Korábban a Casino Royale, a Quantum csendje, a Skyfall és a Sprectre – A Fantom visszatér című epizódokban láthatta a közönség Őfelsége titkos ügynökeként.

Boyle jelenleg az All You Need Is Love című, a Beatles együttesről szóló filmen dolgozik, amelynek forgatókönyvét Richard Curtis írta.

 

A borítóképen Daniel Craig látható. Forrás: AFP / AAP Images / Panckow/ DPA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!