Manson-gyilkosságok

2018.06.08. 12:40

Al Pacino is csatlakozott az új Tarantino-filmhez

Al Pacino is csatlakozott a Once Upon a Time in Hollywood című Quentin Tarantino-film sztárszereposztásához - számolt be róla a Variety.com.

Al Pacino attends the THE UK PREMIERE OF SALOME & WILDE SALOME on 21/09/2014 at BFI SOUTHBANK, London. Persons pictured: Al Pacino.

Forrás: AFP / NurPhoto

Fotó: Julie Edwards

Pacino a Leonardo DiCaprio által alakított szereplő ügynökét, Marvin Shwarzot játssza a Sony stúdió filmjében. Al Pacinónak ez lesz az első közös munkája Tarantinóval.

Legelső, Kutyaszorítóban című 1992-ben bemutatott filmje óta Tarantino rendre sztárszereposztással forgat.

A Manson-gyilkosságokról szóló, Hollywoodban játszódó produkcióban Damian Lewis Steve McQueent alakítja, Luke Perry lesz Scotty Lancer, Emile Hirsch Jay Sebing fodrász, Dakota Fanning pedig Lynette „Squeaky” Fromme, a Manson család tagjaként jelenik meg a filmvásznon.

A forgatókönyvet is Tarantino írta, aki a rendezés mellett producerként is jegyzi a filmet. Korábban már bejelentették, hogy a szereplők között van Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Burt Reynolds és Timothy Olyphant.

DiCaprio egy régi tévés westernsztár, Rick Dalton szerepét játssza, a dublőrét, Cliff Booth-t pedig Brad Pitt alakítja. Mindketten a talpon maradásért küzdenek, mivel Hollywood lassan elfelejti őket. De Dalton szomszédságában egy igazi híresség lakik: Sharon Tate.

A produkció 2019. augusztus 9-én kerül a mozikba: a LaBianca-gyilkosságok és Tate meggyilkolásának 50. évfordulóján kezdődik a forgalmazása Észak-Amerikában.

Al Pacino az HBO Paterno című új filmjében nyújtott alakításáért elismerő kritikákat kapott, hamarosan Martin Scorsese The Irishman című filmjében láthatja a közönség.

Borítókép: AFP / NurPhoto / Julie Edwards

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!