hobbi

2019.09.29. 17:56

Ed Sheeran egy hónapja csak festeget

Nem tud leállni vele a turnézás óta.

British singer-songwriter Ed Sheeran poses on the red carpet before the premiere of the film "Songwriter" presented in the "Berlinale special gala" category during the 68th edition of the Berlinale film festival in Berlin on February 23, 2018. (Photo by Stefanie LOOS / AFP)

Forrás: Stefanie LOOS / AFP

A brit popsztár Ed Sheeran nagy sikerű koncertturnéja után a festésben talált örömet. A sztár erről a hétvégén az Instagramon számolt be egy posztban.

Sheeran azt írta, hogy koncertturné befejezése után festeni kezdett, és egy fotót is feltett magáról a közösségi médiára, amelyen egy absztrakt kép, egyik munkája előtt áll.

„Az egész hónapot festéssel töltöttem mióta a turné véget ért, sosem csináltam ilyesmit. Nagy örömet okozott” – írta rajongóinak.

„Az igazat megvallva, egy kicsit haszontalannak éreztem magam a turné befejeztével, mivel eddig az énekléssel, dalszerzéssel és fellépéssel foglalkoztam, úgyhogy jó, hogy rátaláltam az alkotás egy új formájára” – fogalmazott.

Hozzátette: mindenkinek javasolja, akinek van egy kis festéke, hogy próbálja ki, mert nagyon szórakoztató.

A képes beszámolót az elmúlt két napban már több mint 1,2 millióan lájkolták.

A sztár az Instagramon arról is beszámolt, hogy most nyitotta meg a bárját Londonban menedzserével, Stuart Camppel.

Borítókép: Ed Sheeran egy 2018-as premieren

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!