Családi és egészségügyi gondok

2018.08.23. 06:45

Életmentő műtéten van túl Pécsi Ildikó

A 78 éves színésznő saját elmondása szerint csupán a véletlennek köszönheti, hogy még életben van.

Budapest, 2016. október 19. Pécsi Ildikó Kossuth- és Jászai Mari-díjas színmûvésznõ, rendezõ, érdemes és kiváló mûvész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban Krencsey Marianne színmûvész pályafutását idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Komoly beavatkozáson van túl Pécsi Ildikó – számol be róla az Origo. A portál sajtóértesülésekre hivatkozva azt írja, a 78 éves színésznő állítólag unokája miatt került kritikus állapotba, ugyanis nagyon megviselte, hogy megromlott a kapcsolata fia elsőszülött gyerekével. „Úgy felborult a belső rendszerem, mikor kijelentették, hogy nem vagyok a nagymamája már, hogy elkezdett az agyamra menni a genny.

Egy nap alatt ki kellett húzzák az alsó-felső fogsoromat érzéstelenítő nélkül”

– mondta a színésznő.

Mint mesélte, ha nem épp a cukorbetegségét kezelő orvosánál van, nem maradt volna életben. Pécsi Ildikót férje, Szűcs Lajos támogatta haza a beavatkozás után.

Borítókép: Pécsi Ildikó Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, rendező, érdemes és kiváló művész a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában.

Forrás: MTVA / Zih Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában