Határozott vélemény

2018.04.05. 11:56

Hajdú Péter sem akar migránsokat látni

A műsorvezető szerint oké a kormány bevándorlási politikája.

Budapest, 2009. június 6. Sarka Kata modell és Hajdú Péter műsorvezető részt vesz az AVON Gyaloglás az életért elnevezésű városligeti rendezvényén, amellyel az emlőrák megelőzésére akarják felhívni a figyelmet. MTI Fotó: Földi Imre

Nyíltan vállalja véleményét a népszerű tévés személyiség: szerinte a mai Magyarország jó kezekben van, és nem tud olyan otthont elképzelni, ahol a baloldal és a Jobbik karöltve próbálná irányítani hazánkat. Úgy érzi, közszereplőként kötelessége elmondani, mit gondol – írja a lokal.hu hírportál.

Hajdú Péter sosem rejtette véka alá, hogy konzervatív nézeteket vall. Mint mondja, biztos kezekben érzi a saját és a családja jövőjét a mai kormány mellett. – A nyílt politikai állásfoglalás Magyarországon a közszereplők esetében nem divat, pedig nem kellene véka alá rejteniük a véleményüket. Külföldön kifejezetten büszkék rá a hírességek, hogy meghallgatják őket, és ki is merik mondani, amit gondolnak. Én itthon is ki merem jelenteni, hogy szimpatizálok a kormánnyal. Őszintén azt gondolom, hogy az ország stabilitása érdekében Magyarországnak arra van szüksége, hogy ez a kormány tovább tudja végezni munkáját. Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy milyen értékek mentén tudna kormányozni a balodali ellenzék a Jobbikkal. Az ország érdeke a stabilitás, ennek pedig az a feltétele, hogy a jelenlegi kormány hatalmon maradjon – jelentette ki Hajdú Péter, akinek a migránskérdésben is határozott véleménye van.

– Én is azt vallom, amit a nagyok:

„Gyáva népnek nincs hazája!”

- fogalmazott a sztár, aki szerint a határokat meg kell védeni, ezért úgy véli: a kormány jól teszi, hogy nem enged az EU-nak.

- Nem tudom, ha az ellenzék hatalomra kerülne, mit tennének. Mivel érdekelnek a közügyek és a politika, elég sokat olvasok a témában. Láttam olyan cikkeket és nyilatkozatokat, hogy lebontanák a kerítést, meg olyat is, hogy nem. Még ebben sincs egységes álláspont, összevissza kommunikálnak, nem lehet kiigazodni rajtuk. Azt gondolom, hogy a jelenlegi kormány migránspolitikája teljesen rendben van. Szerintem senki sem szeretné, hogy migránsok lepjék el a hazánkat, én sem. Igenis maradnia kell a kerítésnek, és igenis az a jó politikai irány, amit a kormány képvisel a migrációs kérdésben – mondta a műsorvezető a lokal.hu portálnak.

Borítókép: MTI / Földi Imre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában