gyógyul a legjobban kereső színész

2018.07.16. 20:19

Így sántikál balesete után George Clooney (videó)

Úgy tűnik, nem lett komoly baja.

A színészt nemrég az olasz fővárosban videózták le, nemsokkal azután, hogy megérkezett Rómába. A felvételeken látszik, hogy a múlt héten motorbalesetet szenvedett Clooney biceg ugyan, de a körülményekhez képest egészen jól van.

A színész azért érkezett Rómába, mert ott folytatódik a 22-es csapdája című film forgatása, amelynek korábbi, szardíniai helyszínén szenvedte el Clooney a balesetet.

Jó hír lehet a gyógyulgató színésznek, hogy nemrég kiderült: pályatársai közül ő keres a legjobban a világon. A Forbes listája szerint George Clooneynak nagyobb volt a bevétele az elmúlt évben, mint bármely más színésznek valaha egy év alatt.

Az 57 éves Clooney a rangsort összeállító amerikai lap szerint 239 millió dollárt (67 milliárd forintot) keresett a 2017. június 1-jétől kezdődő évben.

A hatalmas bevételből jelentős tétel volt Casamigos tequilavállalatának eladása. Az egymilliárd dollárért (276 milliárd forintért) elkelt céget a színész 2013-ban alapította két barátjával, Rande Gerberrel és Mike Meldmannel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!