nem maradt titok

2019.02.13. 21:03

Jennifer Aniston jóbarátok közt bulizott

A vendégek elengedték ma­gukat, és az alkoholos mámorban sokan megfeledkeztek az egyetlen szabályról: tilos fotókat kirakni a közösségi oldalakra.

Akarata ellenére napvilágot látott néhány fotó Jennifer Aniston sztárokkal teli szülinapi bulijáról. A Jóbarátok sztárja ugyan hivatalosan csak hétfőn töltötte be az ötvenet, ám a partit már szombaton megtartották – írja a Borsonline.

Jennifert kétszáz vendég ünnepelte, köztük a legmenőbb sztárok: Courteney Cox, Lisa Kudrow, Katy Perry, Kate Hudson, Gwy­neth Paltrow, Orlando Bloom, Ellen DeGeneres, Demi Moore, John Mayer és Reese Witherspoon.

A vendégek elengedték ma­gukat, és az alkoholos mámorban sokan megfeledkeztek az egyetlen szabályról, amit Aniston felállított: tilos fotókat kirakni a közösségi oldalakra! Végül Kate Hudson és Gwyneth Paltrow is megszegte ezt a szabályt.

Állítólag a szülinapi bulin Brad Pitt is megjelent, és Aniston másik exférje, Justin Theroux sem feledkezett meg róla. Boldog szülinapot ennek a heves nőnek! Hevesen szeret, hevesen kedves és hevesen vicces – írta az Instagramján Theroux egy szívecske kíséretében.

Borítókép: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!