tündérszépek 2020

2019.08.14. 08:34

Kocsis Korinna tanácsokkal segíti a Tündérszépeket

A korábbi szépségkirálynő lesz a mentora a következő Tündérszépek versenynek, ami szeptember 16-án kezdődik.  

Fotó: Márton Botond

A Tündérszépek országos szépségversenyre 16-29 éves hölgyek jelentkezését várjuk az ország összes megyéjéből. Jelentkezni a tünderszepek.hu oldalon lehet.

A jelentkezők a korábbi szépségkirálynőtől, Kocsis Korinnától kapnak majd hasznos tanácsokat a verseny ideje alatt.

„Mindenben segítem majd őket a profi stáb – sminkesek, stylistok, fotós, koreográfus – mellett. Szeretnék nekik hasznos tanácsokkal szolgálni, akár a mozgást, akár a sminket, vagy a ruhák összeállítását illetően. Tudom, hogy milyen jó, ha egy tapasztaltabb embertől tanulhatunk, legyen szó színpadi mozgásról vagy a megfelelő kommunikációról” – mondja Kocsis Korinna, aki már azt is tudja, mit tanácsol majd a lányoknak.

„Elsősorban arra kell nagy hangsúlyt fektetniük, hogy lelkileg erősítsék magukat. Nagyon fontos a megfelelő magabiztosság és önbizalom. Ez az alapja, hogy a fináléban jó kisugárzással, magabiztosan tudjanak szerepelni”

– véli Korinna, aki szerint ugyanakkor egy szépségkirálynőnek nem elég csupán szépnek lennie.

Kocsis Korinna szerint a Tündérszépek jó kiugrási lehetőség
Fotó: Márton Botond

„Legalább ilyen fontos, hogy alázatos legyen. A szépségiparban csak így lehet érvényesülni. A verseny során figyelembe veszik majd azt is, hogyan lehet valakivel együttműködni, illetve fontos az alkalmazkodóképesség is. Fontos, hogy egy nő önazonos legyen, de ne játssza meg magát! Előbb-utóbb úgyis kiderül, ha valaki nem önmagát adja! Ami pedig a külsőt illeti, természetesen legyen szép arca, kidolgozott, sportos teste. De ugyanennyire fontos, hogy egy szépségkirálynő példát mutasson: egészségesen táplálkozzon, ne legyenek káros szokásai!” – tette hozzá.

A Tündérszépek verseny Kocsis Korinna szerint ugródeszka lehet azok számára, akik a szépségiparban képzelik el a jövőjüket.

„Nagyon sok kapcsolatra tehetnek szert, nagyobb ismertséget szerezhetnek, amit aztán ügyesen és okosan ki lehet használni. A Tündérszépek verseny országos ismertséget ad és nagyszerű lehetőség ahhoz, hogy a későbbiekben a szépségiparban vagy akár a reklámvilágban helyezkedhessen el valaki” – fogalmazott.

Fő a természetesség!

A Tündérszépek versenyre saját portfólióval is lehet jelentkezni. A beküldött fotóknál Kocsis Korinna szerint érdemes a természetességre koncentrálni.

„A fotó ne legyen túlretusálva, a jelentkező hölgy pedig ne legyen agyonsminkelve! A kevesebb mindig több! Egy farmersort fehér trikóval vagy pólóval tökéletes választás, nem kell kisestélyiben lenni. Ha valaki szép, egy pólóban is szép. A magassarkú persze sokat számít, szebbnek mutatja az alakot” – tanácsolja Korinna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában