sikerült

2019.07.31. 06:35

Lady Gaga megtalálta a férfit, aki pótolhatja Bradley Coopert

Úgy tűnik, hogy az énekesnőre ismét rátalált a boldogság.

Forrás: Shutterstock

Lady Gaga hat hónappal ezelőtt szakított a vőlegényével, Christian Carinóval, ami után a világ azt remélte, hogy valósággá válik a tavalyi kiadású Csillag születik és egymáséi lesznek Bradley Cooperrel. S bár a színész is szakított azóta kedvesével, Irina Shaykkal, mégsem egymás mellett kezdték el keresni a boldogságot – írja a Híradó.

Olyannyira nem, hogy az énekesnő először a Marvel-filmek sztárjával, Jeremy Rennerrel randevúzgatott, de úgy tűnik ennek a románcnak is vége, hiszen Gagát a minap a Studio Cityben található Granville étteremben bizonyos Dan Hortonnal látták csókolózni, aki egyébként hangmérnök.

A Dailymail információi szerint Dan tavaly óta Gagának dolgozik, innen tehát az ismeretség, mely a szemtanúk szerint egy bimbózó szerelemmé fordulhatott át, erről árulkodott az, ahogyan viselkedtek egymás társaságában, összeszokott párnak tűntek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!