sztárparádé

2018.01.09. 09:00

Megvan, ki énekli a himnuszt a Super Bowl döntőjén

A félidő fellépőjét is nyilvánosságra hozták.

Santa Clara, 2016. február 8. Peyton Manning, a Denver Broncos (j) és Cam Newton, a Carolina Panthers játékosa az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnoksága 50. alkalommal megrendezett döntõje, az úgynevezett Super Bowl után a kaliforniai Santa Clarában fekvõ a Levi’s Stadionban 2016. február 7-én. A Denver Broncos 24-10-re legyõzte a Carolina Panthers együttesét, és ezzel története során harmadszor hódította el a bajnokcsapatnak járó Vince Lombardi-trófeát. (MTI/EPA/John G. Mabanglo)

Karrierje során először Pink énekli majd az amerikai himnuszt a Super Bowl-on, az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjén február 4-én Minneapolisban.

A 38 éves énekesnő előtt többek között Lady Gaga, Kelly Clarkson és Alicia Keys is megkapta a megtisztelő feladatot, tavaly pedig a country-sztár Luke Bryan adta elő a dalt. Pink mellett a meccs félidejében Justin Timberlake lép majd fel.

Borítókép: A 2016-os Super Bowl / MTI/EPA/John G. Mabanglo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!