kikapcsolódik

2020.01.16. 12:55

Millió dolláros fák alatt hűsöl Chuck Norris

A birtok középpontjában egy négy hálószobás főház áll.

Missing in Action Portés disparus 1984 directed by Joseph Zito Chuck Norris. COLLECTION CHRISTIOHEK / RnB © The Cannon Group Inc.

Forrás: AFP

Fotó: Collection Christophel

A képen látható rusztikus otthonnak egész listája van híres tulajdonosokból. Egyikük maga Chuck Norris, aki a nyolcvanas években lakott ebben a pazar épületben, amit aztán a Tiffany Canaday-nak adott el a kilencvenes évek elején. A Norris-birodalom halastó körüli fái egymillió dollárt érnek – írja a Lokál.

Chuck Norris filmszínész a ’80-as években él ebben az idős kúriák hangulatát idéző házban, Észak-Tustinban. A nagyszerű épületegyüttes magában foglalja az eredetileg is Norris-tó nevű tavat és egy sósvizes medencét is. Csak a fák, amik árnyékot biztosítottak a hajléknak, állítólag több mint egymillió dollárt érnek.

A birtok középpontjában egy négy hálószobás főház áll, amelynek második emeletén található egy lakosztály és két, gyerekeknek szánt hálószoba. A ház további szolgáltatásai között szerepel egy borospince, szabadtéri grill és egy gyógyfürdő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!