kiderült

2019.06.01. 21:43

Pitt miatt nem lett gyereke Anistonnak

Brad a karrierjükre hivatkozva nem akart utódot.

US actor Brad Pitt and his wife Jennifer Aniston to attend the official projection of US director Wolfgang Petersen's film "Troy", 13 May 2004, at the 57th Cannes Film Festival in the French Riviera town. Hollywood took over the French Riviera today as Brad Pitt and his co-stars of the epic movie arrived to present their 175 million dollar (147 million euro)-plus swords-and-sandals feature, being shown out of competition, in the blaze of Cannes publicity. AFP PHOTO/FRANCOIS GUILLOT (Photo by FRANCOIS GUILLOT / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Hosszú éveken keresztül az a pletyka járta, hogy Jennifer Aniston azért nem szült gyermeket, mert a karrierjét sokkal fontosabbnak tartotta, mint a családalapítást – írja a Lokál.

Ám nemrég kiderült az igazság. A Mirror írta meg, hogy egy bennfentes szerint Jennifer éveken át könyörgött Bradnek, hogy vállaljanak gyereket, ám a színész a karrierjükre hivatkozva nem akart. Később pedig – miután Angelina Jolie-val három közös és három örökbe fogadott gyerkőc édesapja lett – már mindenki azt hitte, hogy Jennifer akadályozta meg korábban a családalapítást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!