azok a ráncok

2019.07.26. 07:20

Pletykák kereszttüzébe került Katalin hercegné

Kozmetikai beavatkozással vádolták meg Vilmos herceg feleségét.

Catherine, Duchess of Cambridge, after the Gentlemen's singles final of the Championships, Wimbledon at the All England Lawn Tennis and Croquet Club in London, United Kingdom on July 14, 2019. ( The Yomiuri Shimbun )

Forrás: AFP / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun

Fotó: Atsushi Taketazu

Az utóbbi napokban több pletykalap is azzal foglalkozott, hogy Katalin hercegné arca látványosan kisimult, ráadásul egy bizonyos Dr. Medi Spa klinika szakorvosa úgy nyilatkozott, mintha Katalin náluk végeztette volna el a beavatkozásokat – írja a hirado.hu.

A homlokráncok hiánya néhány új felvételen azonnal beindította a lavinát, mellyel kapcsolatban úgy gondolta a Kensington-palota, hogy ezt nem érdemes szó nélkül hagyni, így közleményben reagáltak a feltételezésre:

“Kategorikusan kijelentjük, hogy ebből egy szó sem igaz, a királyi család egyébként sem hagyna jóvá az ilyen reklámtevékenységet” – erősítették meg hivatalosan is a Page Sixnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!