Szakítás

2018.11.21. 10:00

Robert De Niro húsz év után elválik feleségétől

Második házassága is véget ér a Casino sztárjának.

(FILES) In this file photo US actor Robert de Niro and his wife Grace Hightower arrive on May 16, 2016 for the screening of the film "Hands of Stone" at the 69th Cannes Film Festival in Cannes, southern France. - According to a source close to the family on November 20, 2018, actor Robert De Niro and his wife, Grace Hightower, split after 21 years. (Photo by ALBERTO PIZZOLI / AFP)

Húsz évi házasság után Robert De Niro elválik feleségétől, Grace Hightowertől – osztotta meg értesülését a The Hollywood Reporter.

A Dühöngő bika, a Taxisofőr és a hamarosan a mozikba kerülő Joker sztárja 1997-ben házasodott össze Grace Hightowerrel, akit egyebek mellett Az újságosfiú és a Precious – A boldogság ára című filmekből ismerhet a közönség. A házaspárnak két gyermeke született, fiuk 20 éves, kislányuk pedig hat.

Már korábban is szakítottak egyszer, De Niro 1999-ben el is indította a válást. Öt évvel később azonban megújították egymásnak tett házassági fogadalmukat.

De Niro első felesége Diahnne Abbott volt. Az 1976-ban megkötött és 12 évig tartó frigyből egy közös gyermekük született, és De Niro adoptálta Abbot kislányát is. A színésznek még két gyermeke van: korábbi barátnőjétől, Toukie Smith divatmodelltől ikerfiai születtek.

A 63 éves Hightowernek az első férje a 75 éves De Niro.

Borítókép: Robert De Niro és Grace Hightower. Forrás: AFP / Albert Pizzoli

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!