álláshirdetés

2018.11.25. 11:36

Saját séfet keres Madonna

A popdíva privát séfet keres, aki rá és 6 gyerekére főz és beutazza velük a világot.

Forrás: AFP / DPA PICTURE-ALLIANCE

Fotó: ENNIS VAN TINE / GEISLER-FOTOPRES

Álláshirdetést tett közzé Madonna a londoni Talent Private Staff oldalán – számolt be róla a Mindmegette.hu.

Az énekesnő olyan séfet keresett, aki ismeri a kóser konyha alapjait, az ázsiai és az olasz konyhát, és a hitvallása az, hogy egészségesen és egyszerűen főzzön a popdívára és hat gyermekére – Lourdesre, Roccóra, Davidre, Mercy Jamesre, Stellára és Estherre -, na és persze legyen családbarát.

„Az ügyfelek kedvelik az olasz konyha ételeit, különösen a rizottó a kedvencük, valamint az ázsiai ételekből a szusit és a klasszikus európai és amerikai ételeket szeretik” – áll a lap által idézett hirdetésben.

Azt is hangsúlyozzák, hogy a gyerekekre nem kell külön főzni, ugyanazokat az ételeket eszik, mint édesanyjuk.

A séfnek vállalnia kell azt is, hogy a világ minden pontjára követi Madonnát és családját. Az énekesnő London, New York és Lisszabon között ingázik a legtöbbet. Lánya, Lourdes az Egyesült Államokban él, fia, Rocco Londonban az énekesnő volt férjével, Guy Richie-vel, míg örökbefogadott fia, David a portugál Benfica csapatában focizik.

Persze Madonna nem szűkmarkú. A munkáért évi 100 ezer fontot (körülbelül 35 millió forintot) fizet.

Arról nem szólnak a hírek, hogy Madonna megtalálta-e már álmai szakácsát. Azért bármennyire csábító is egy világsztár mellett dolgozni, Madonnával nem lehet annyira könnyű – fogalmazott a lap.

Borítókép: Madonna 2016. december 6-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!