Jóakarat

2018.12.18. 16:39

Sertéspörkölttel kínálta a nélkülözőket Tompos Kátya és Wolf Kati

De a színésznő és az énekesnő mellett ott volt az ételosztó önkéntesek között Verrasztó Dávid úszóbajnok is.

Fekete Dániel - MÖS

Forrás: MÖS

Fotó: Fekete Dániel

Napi 1000 adag meleg ételt oszt ki öt napon át, december 18. és 22. között az Ökumenikus Segélyszervezet a fővárosban. A hajléktalanok és a rossz szociális körülmények között élő családok számára szervezett szeretetvendégségen az étel mellett feldíszített, fűtött sátor és karácsonyi zene is várja a rászorulókat.

Tompos Kátya pörkölttel és péksüteménnyel kínálja a rászorulókat
Fotó: Fekete Dániel / MÖS

A keddi ételosztásba a segélyszervezet önkénteseként bekapcsolódott Tompos Kátya színésznő, Wolf Kati énekesnő és Verrasztó Dávid háromszoros Európa-bajnok úszó is: sertéspörkölttel, rizzsel, savanyúsággal, süteménnyel, forró teával és kenyérrel kínálva a nélkülözőket.

Wolf Kati teát önt a nélkülözőknek
Fotó: Fekete Dániel / MÖS

Az ötnapos fővárosi ételosztás kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet országos adventi pénzadománygyűjtéséhez. A karitatív szervezet ünnepi segélyakcióit és a rászorulókért végzett egész éves munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával lehet támogatni. Az adományvonalra egy hívás 250 forint, így négy hívás egy tál meleg ételt jelenthet egy rászorulónak.

Borítókép: Verrasztó Dávid úszó, Tompos Kátya színésznő és Wolf Kati (b-j) énekesnő az Ökumenikus Segélyszervezet Csepelen felállított ételosztó sátra előtt 2018. december 18-án

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában