cserbenhagyásos csúszás

2019.01.30. 14:36

Síbaleset miatt milliókat követelnek Gwyneth Paltrow-tól

Több millió dolláros kártérítést követel Gwyneth Paltrow-tól egy férfi, állítása szerint ugyanis az amerikai színésznő síbalesetet okozott, amelynek következtében a férfi agysérülést szenvedett.

Actress Gwyneth Paltrow attends the amfAR's Inspiration Gala Los Angeles, in Los Angeles, California, on October 29, 2015. AFP PHOTO/ VALERIE MACON (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Fotó: AFP

A panaszos Terry Sanderson szerint 2016 februárjában Utah államban Paltrow Deer Valley egyik sípályáján figyelmetlenül síelt és hátulról belerohant – közölte kedden az amerikai sajtó.

A férfi – aki egyébként orvos – állítása szerint az ütközést követően Paltrow továbbment és ezzel cserbenhagyást követett el – idézte a keresetlevelet a People magazin.

A férfi több mint hárommillió dolláros (951 millió forintos) kártérítést követel, Paltrow szóvivői csapata azonban visszautasította a vádakat. Közleményük szerint a vád „teljesen megalapozatlan”.

Terry Sanderson a színésznővel lévő síoktatót azzal vádolja, hogy hamis jelentést adott le, amely szerint nem Paltrow okozta az ütközést. A síközpont két másik alkalmazottja ellen is panaszt nyújtott be.

A férfi keresetében azt állítja, hogy a baleset traumás agysérülést, négy törött bordát, fájdalmat, szenvedést, az élet élvezete képességének elvesztését, lehangoltságot és testi torzulást okozott számára.

Borítókép: AFP / Valerie Macon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!