róla nevezték el

2019.01.04. 23:30

Snoop Dogg örökbe fogadná a kidobott kutyust

A rapper megint bebizonyította, hogy mennyire jó fej, pedig neki aztán tényleg nem nagyon kell ezt bizonygatnia.

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

Ezúttal ezt úgy sikerült, hogy miután látta azt a szívszorító felvételt, amin egy – egyébként éppen pont róla elnevezett – staffordshire terriert a gazdája kidob az autójából és elhajt, elhatározta, hogy örökbe fogadja a kutyust – írja a borsonline.hu.

Az utcai kamerák felvették, amikor az ebet a gazdája egyszerűen kiteszi az út szélére, és otthagyja. A négylábú keservesen próbált visszajutni a férfi autójába, de az szívtelenül elhajtott. A kétségbeesett állat végül leheveredett a mellé kidobott kutyaágyába, ahol aztán egy járókelő talált rá egy órával később. Azonnal kihívta a közeli menhely munkatársait, akik a Snoop nevet adták a kutyának.

„Egyszerűen borzalmas. Hogy tehet valaki ilyet?” – mondta a 47 éves rapper, aki hozzátette, házában mindig van hely még egy kutyának.

Snoop egyelőre egy elkülönített kennelben várja, hogy az állatorvos örökbe fogadhatónak nyilvánítsa. Reméljük, ez a pillanat hamarosan elérkezik, és a híres rapper mellett nevéhez méltó élete lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!