instagram

2019.10.22. 13:28

Szó sincs szakításról, Shawn Mendes és Camila Cabello együtt vannak

Egy képpel is bizonyították kapcsolatukat.

NEWARK, NEW JERSEY, USA - AUGUST 26: Singer Shawn Mendes and girlfriend/singer Camila Cabello pose in the press room at the 2019 MTV Video Music Awards held at the Prudential Center on August 26, 2019 in Newark, New Jersey, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: Xavier Collin / Image Press Agency / NurPhoto

Fotó: NurPhoto

Felröppentek bizonyos pletykák Shawn Mendes és Camila Cabello esetleges kapcsolati válságáról, de az Instagram minden bizonytalanságot eloszlatott – írja a hirado.hu.

A retró hatásra effektezett képen a szintén retrós, 80-as évekre hajazó módon ékszerezett énekes egy pohár itallal a kezében öleli magához Camilát, aki becsukott szemmel, érzelmesen csókolja meg Shawn arcát. Szakításról tehát szó sincs! – erősítette meg cikkében a Hollywoodlife.

A poszt címe egyszerűen csak annyi: „New York”. A kommentelők között persze megjelent Camila is, aki négy darab szívecskével honorálta szerelme fotóját.

Ha azt hinnénk, spontán felvételről van szó, nagyot tévedünk. A fényképet egy profi fényképész, Karah Bradbeer készítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!