mi az igazság?

2019.07.25. 12:49

Több százmillióval vágták át a legendás színésznőt

Gina Lollo­bri­gida asszisz­tense dur­ván meg­rö­vi­dí­tette a szí­nész­nőt.

Forrás: Full Picture Agency via AFP

Újabb botrányba keveredett Gina Lollobrigida – írja a Ripost. A legendás olasz színésznő személyi asszisztensét ugyanis bíróság elé citálták, mivel a gyanú szerint durván meglopta a 92 éves Lollobrigidát.

A vád szerint Andrea Piazzola a színésznő három római lakását is eladta (közel 2 millió euróért), valamint az ő pénzéből vásárolt magának egy 300 ezer eurót érő Ferrarit.

De ennyivel nem elégedett meg, több százezer fontot lopott el a számlájáról 2013 és 2018 között.

A férfit a színésznő egyetlen fia (és örököse), Milko Skofic Jr. perelte be. A férfi szerint anyja 32 éves személyi asszisztense teljesen ki akarja üríteni a számlákat,

még a vagyonkezelő felett is jogot akar gyakorolni.

Gina Lollobrigida és Andrea Piazzolla gyakran láthatók együtt
Fotó: Mauro Fagiani / NurPhoto/AFP

Lollobrigida korábban azt nyilatkozta, Piazzola mindent az ő érdekében tett, tehát kvázi nem csalta el a pénzt. Ebben azonban sokan kételkednek.

Az egykoron a világ legszebb nőjének nevezett Lollobrigida a pletykák szerint romantikus viszonyt is folytatott a férfival, aki minden útjára elkíséri.

A színésznő szerint ennek pusztán praktikus okai vannak: Piazzola beszél angolul.

Az olasz színésznő vagyona több, mint 18 millió euróra (5,8 milliárd forint) tehető, így nem meglepő, hogy a fia foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy egy peták se vándoroljon át máshoz...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!