Tapolca

2011.12.17. 12:09

Kistérségi karácsony

Tapolca - Mintegy kilencszáznegyven alsós tanuló érkezett városból és a környező települések iskoláiból az idei kistérségi karácsonyra.

Szijártó János

A Tapolca és Környéke Kistérség Többcélú Társulás immár hatodik alkalommal látta vendégül a diákokat a Városi rendezvénycsarnokban a minap.

A kistérség intézményeiből érkező gyerekeket ezúttal is sok izgalmas játék, például trambulin, illetve falmászó pálya várta a küzdőtéren. Természetesen a feldíszített karácsonyfa, a szaloncukor, az ajándékcsomag sem maradhatott el, a lufibohóc pedig ügyességével, humorával és lufhajtogatásaival kápráztatta el a gyerekket.
 


A rendezvényt a kistérségi társulás elnöke Császár László, tapolcai polgármester nyitotta meg. Beszédében a közelgő karácsonyról, a várakozás öröméről, a szeretet fontosságáról szólt. Az ünnepség alkalmából jutalomkönyveket és okleveleket vehettek át azok a tanulók, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, munkájukkal, szorgalmukkal, és példaként állíthatók iskolájuk, valamint a kistérség tanulóinak közössége elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!